En bra sak som är på gång och boostvecka

Hej vänner! Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? Förra veckan blev inte alls som planerat för mig, jag var så extremt jäkla trött. Tror att jag kanske har brist på b-vitamin så jag köpte vitaminer på apoteket men det verkar som att jag får huvudvärk utav dem.

Men så har jag läst om Josefin Dahlbergs boostvecka förra veckan som funkade toppen för henne så jag tänkte att jag kör jag också med start idag och hoppas på att bli så mycket piggare och bli av med sötsuget lite grann 😉  Efter jobbet idag köpte jag hem ingefära, honung och citron så jag håller på att göra egen ingefärsshot. Köpte även lite andra nyttigheter som grapefrukt, blåbär och ingredienser till att göra denna smaskiga smoothie ↓ (jag har ju inte smakat än men den ser god ut). Den innehåller fryst mango, banan och havredryck.

Foto: Josefin Dahlberg

Men nu till den där saken som är så bra som är på gång. JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT EN TID FÖR ATT OPERERA MITT TRASIGA KNÄ! den 23 mars. Jag är så glad samtidigt som jag blir nervös. Och därför passar ju den här boostveckan så bra nu så jag förhoppningsvis kan bli av med förkylning helt tills dess. Och så hinner mitt knä bli bra till vårt bröllop så vi kan dansa! HURRA! 😀

Men nu måste jag sticka till stan och fixa till frisyren lite! KRAM!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *