Min sommar hittills

Hej vänner, nu var det längesedan. Jag behövde ta en paus och fokusera på arbetet och bröllopsplaneringen. Började känna av utmattningen där i slutet på våren men nu börjar det ordna upp sig förutom utmattning på grund av värmen. Jag kan helt ärligt säga att jag AVSKYR temperaturen som har varit.

Så vad har jag haft för mig under sommaren hittills? Jo….

Jag har gift mig. Dagen var såklart helt fantastisk, eller ja när vi lämnade kyrkan och nervositeten lade sig 😉 Aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Innan portarna öppnades för oss så tänkte jag som alla andra brudar, ”tänk om jag snubblar på klänningen” ”tänk om jag säger något fel gällande löftena”, men nej inget problem där. När vi började gå fram till altaret med 62 personer som tittade på oss kunde jag knappt le för då ryckte det i mungiporna.

Min mamma och några av våra vänner höll tal under middagen, så vackra tal. Många tårar blev det för alla. Min man och jag sa till varandra ”Wow är vi så här älskade” hahaha.

Tre dagar efter bröllopet åkte vi till mina päron i Strömstad. Där hade vi bokat massage och bubbelbad på spa. Efteråt åt vi massa gott på favorit restaurangen. Frozen strawberry daiquiri, fyyyy vad gott!

När vi kom hem från bästkusten väntade en helg med goda vänner i sommarstuga. Där blev det bastu & bad, kubb, pilkastning, god mat osv. 😀

Annars har det blivit massa spontana kompisträffar. En av alla varma dagar åkte jag hem till mamma och tänkte att jag skulle svalka mig men det kunde jag glömma för det var 30 grader i sjön. Jag älskar att bada och plaskar som ett barn.

Trots många varma tuffa dagar så njuter jag för fullt. Så många fantastiska människor, jag är så tacksam.

Hur har du det? Har du varit iväg på semester?

Facebooklinkedinby feather

2 kommentarer

  1. Jag tänkte jag skulle titta på bilder på erat bröllop för jag älskar romantiska bröllopsbilder😊 Så fina ni var!😃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *