Drömmer om ett orangeri

När vi har köpt oss ett hus önskar jag mig ett orangeri eller en stor inglasad veranda. Där vill jag ha växter, en myshörna och plats för ett stort matsalsbord, så man kan ha många gäster.

Jag sitter just nu och kollar inredning på pinterest och dör lite grann. Det ser så mysigt och härligt ut. Tänk en ledig dag, ta med sig frukostbrickan ut och njuta i myshörnan, höra fåglarna kvittra och känna doften av allt det gröna. Eller ha en knytisfest med vänner och familj.

 

En del av Krickelins fantastiska orangeri ↓ Det är så otroligt vackert. Jag längtar så efter att ha en trädgård. Nu har inte jag speciellt gröna fingrar men växter är så otroligt härligt och avslappnande att hålla på med och ingenting är omöjligt att bli bättre på om intresset finns. Jag gillar att odla. Tänk att kunna gå ut på morgonkvisten och hämta en tomat till frukostmackan, sallad till middagen eller kanske citron till den grillade laxen.

Jag drömmer. Jag längtar.

Facebooklinkedinby feather

28 kommentarer

 1. Verkligen en dröm! Skulle vara underbart att ha. Är inte heller hemma riktigt med växter men drömmer om att odla mina egna grönsaker. Känns så lyxigt!

 2. Så mysigt det låter att ha en inglasad veranda som är mysig och kunna äta frukost i. Med lite värme i den så kan man även sitta där under vinter och mysa. Hoppas ni hittar det perfekta huset så du kan göra din dröm till verklighet 🙂

 3. Så hade jag det för ett antal år sen. Det var så underbart och vackert att jag inte riktigt klarar att tänka tillbaka pga saknaden.

 4. Åhh jag längtar med efter en egen trädgård och egna grönsaker framför allt! 🙂

 5. Håller med om att ett orangeri verkligen vore drömmen. Bor i närheten av det Ernst gjorde för ett par år sedan i sitt tv program om du såg det? =)

 6. Åh, längtar också till en egen trädgård, där man får pyssla och dona med det man vill, och se det växa fram

 7. Har också haft drömmar om egen trädgård eller liknande. Så härligt med alla växter och den fräscha luften växterna ger!

 8. grattis till husköp! Åh vad fint och hur mysigt låter det inte då!?😍 Vill också ha både veranda, trädgård och orangeri!!! Kunna odla lite eget, sitta i sin egen trädgård och njuta ahh😃

  1. Haha förlåt jag läste ”nu när vi köpt hus”, ändå dubbelkollade jag innan jag skrev kommentaren att jag läst rätt där i början😂😂😂

 9. Alltså, ja! Nu har jag heller inte några gröna fingrar och det mesta dör här hemma förr eller senare, men drömmer om något liknande fixat som någon sen kan ta hand om, haha. Jag hade nog spenderat all min tid där inne. 🙂

 10. Drömmar ska man ha! Kan också ofta sitta o drömma mig bort om hur hemmet ska se ut 😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *