10 frågor om mig

HURRA FRIIIYAAAY! Idag bjuder jag på en lista för det är ju så himla roligt 😀 Listan har jag norpat hos Beatrice!

Vilket ord använder jag ofta?

När något är bra och går som jag vill säger jag ”HURRA!”. Går det inte som jag vill säger jag oftast ”fuck”. Andra saker som jag brukar säga är t.ex. hola bandola, jajamen och kvinnor, opp och nicka sockerdricka.

Har jag några smeknamn?

Några barndomsvänner kallar mig för Berta, fråga mig inte varför för det vet jag inte. Det var deras pappa som kom på det av okänd anledning när vi var små. När jag var liten kallades jag även Ronja för att jag då som nu har brunt långt hår och lugg, likt Ronja Rövardotter tydligen. Jag gillade inte det. Numera kallar vissa mig för sjöblomskan och här hemma kallas jag hjärtat. Spinkfinger var det en gammal vän som började kalla mig på grund av att jag tydligen har spinkiga fingrar.

Vad vill jag jobba med i framtiden?

Webbutvecklare och fotograf! Min dröm och mitt mål är att driva eget inom detta. Samt även som influencer.

 Något jag blir extra glad av?

Oväntade saker. Gåva eller komplimang när man inte förväntar sig det. När Calle kommer hem med mitt favorit gottis när jag är sjuk eller har mensvärk. Och när jag hittar jordgubbar i kylskåpet.

 Något jag gjorde i mina yngre år?

Jag ljög en hel del för min pappa vilket gjorde att han hade svårt att lita på mig. Det hade jag lite dåligt samvete över i många år men han vet ju att jag har vuxit upp till en bra människa 😛 eller hur, pappa? 😉

 Har jag lätt att hata personer?

Nej, hata är ett hårt ord! Det är klart att jag kan ogilla en person men jag hatar väldigt sällan. I så fall ska det finnas en väldigt stor anledning till det som t.ex. otrohet, gjort mig eller någon jag bryr mig om illa. Det går att komma över men det är svårare att förlåta.

Något jag ofta får höra?

Det handlar ofta om mitt hår. ”Är det där verkligen din naturliga färg?” ”WOW vilket vackert hår, är det ditt riktiga eller har du löshår?” Jo, det är min naturliga hårfärg (jag har inte färgat håret på typ 10 år) och ja det är mitt riktiga hår, vissa tror inte det på grund av längden (går till svanken) och fina hårkvalité. Att jag har fint ansikte och hy brukar jag också få höra. Någon sa att jag hade hy som en docka?! Det var väl menat positivt men jag tyckte inte det var så trevligt faktiskt, haha.

När blir människor i din närheten chockad?

Numera vet jag inte men på den tiden när jag var mer blyg så var det väl när jag blev arg, satte ner foten och sa ifrån, haha. Eller jo nu kom jag på en sak. Jag är väldigt kräsen när det gäller mat och när jag väl provar något nytt, ja, då tappar folk hakan.

Något jag inte är rädd för att göra?

Jag är inte rädd för att säga vad jag tycker. Det finns väl tillfällen då jag väljer att inte uttrycka min åsikt men det beror då på att det är fel tillfälle. Jag är inte heller rädd för att säga ifrån när jag tycker att något är fel.

Har jag åldersnoja?

Det är bara förnamnet! Det kunde aldrig hända mig sa jag för ett par år sedan. Men om tre veckor fyller jag 30 år, ÅÅH HERREGUD! Lite jobbigt tycker jag att det är och jag pratar ofta om det. Jag fyller alltså 30 år i år och jag ska även gifta mig?! shit…pommes…frites… jag är vuxen på riktigt, hahaha 😉
Facebooklinkedinby feather

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *