Den sura listan

Hej på er, hur är läget? Själv är jag ganska sliten efter firmafesten vi var på igår, men riktigt kul var det. Hur såg er lördag ut?

Hittade en rolig lista hos Egoinas

Mest obehagliga jag vet:
När min lugg har blivit för lång. Och det irriterar mig fruktansvärt mycket tills jag fått den klippt. Eller leggings som man måste gå och dra i, just nu äger jag inga sådana men det är riktigt obehagligt. BH-band som snurrar/viker sig fast BH’n sitter rätt, FY FASIKEN!

Äckligaste mat jag vet:
PÖLSA!!

Sämsta bok jag läst:

Jag brukar inte läsa färdigt böcker som jag tycker är dåliga men den sämsta jag har börjat läsa är ”En dag” av David Nicholls. Jag ville läsa boken eftersom jag gillar filmen fast nej, boken var ingen höjdare, jag har till och med gjort mig av med den.

Blir arg på:
Folk som inte kan parkera. Sådana som börjar med att vara oförskämda. Tänker mest på de som har ett serviceyrke och inleder samtalet med kunder, patienter etc. med att vara otrevlig.

Något som får mig att byta radiokanal:
Dessa låtar ”despacito” Och ”jag trodde änglarna fanns”.

Sist jag ville ta till knytnävarna:

Hmm det är det sällan jag vill. Jag tar till ord istället. Sist var något arbetsrelaterat, en otrevlig sköterska.

Fulaste plagg jag vet:
ONE PIECE!! Skulle jag inte ens ha på mig hemma om det var det enda som fanns. Och jag kan inte förstå varför man går utanför dörren i en sådan?

Äckligaste drycken:
Aloevera! kan jag väl egentligen inte yttra mig om eftersom jag aldrig har smakat men när jag tänker på klumparna som är i får jag kväljningar. Avskyr klumpar! (även yoghurt med fruktklumpar!).

Det skriker jag när jag blir arg:
Det är förstås olika, beroende på vad som gjort mig arg. Om grannen bredvid oss har parkerat så att vi måste klättra i och ur vår bil (vilket händer titt som tätt) så säger jag mest ”VA FAN”. Men om jag tappar något säger jag nog F*TTA. Som här om dagen när jag tappade hammaren på stortån, fast då vrålade jag.

Nu ska jag slänga mig i soffan igen!

Facebooklinkedinby feather

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *