En liten lista

Hej på er! Har ni haft en bra start på veckan? Det har inte jag. I morse skjutsade jag mannen till jobbet, sedan åkte jag hem för att göra mig klar för att åka och jobba men när jag kokade mina frukostägg kände jag illamående, fick ont i magen och började frysa. Men jag åkte till jobbet, tänkte det var lika bra då det bara var jag som kunde ge insulin idag, men det blev inte så mycket mer än det kan jag säga, klockan 10 var jag hemma igen. Troligtvis drog jag på mig magsjuka när jag jobbade på folkets hus i lördags, BLÄÄÄ!

Nåja, här kommer en lista som jag norpade hos Meltem.

 1. Hur var du som tonåring?

Hmm, som tonåring var jag ganska blyg, osäker och ljög för pappa!

2.Finns det något godis du inte kan vara utan?

Åh, hallon/lakrits skallar samt de med cola smak och även jordgubb/lakrits peacemärken.

3. Hur ser ditt drömhem ut?

Mitt drömhem är en enplansvilla med öppen planlösning mellan kök och matsal. Köket har en köksö med stekpannor hängandes ovanför. Ett orangerie i trädgården som är stort nog för många middagsgäster, eller en stor inglasad veranda som man kan öppna upp ganska mycket. Kika gärna in på inlägget ”drömmer om ett orangerie”.

4. Har du någon förebild?

Mina förebilder är kvinnor som följer sina drömmar, står på sig och vågar ta för sig. GIRL POWER!

5 .Tycker du om att laga mat?

Ja det gör jag! Speciellt experimentera. Laga mat efter recept tycker jag är ganska tråkigt. Vissa dagar är det såklart mindre kul att laga mat och man känner noll motivation, men vem känner inte så ibland?

 6 .Finns det en bok/film som påverkat dig extra mycket?

Hmm, det finns säkert hur många som helst men just nu kommer jag inte på en enda!

7 .Vad är det bästa beslutet du har tagit i ditt liv?

Det var när jag följde mitt hjärta! Det är ju som så att när jag träffade Calle så var jag i ett annat förhållande. Ett dåligt sådant men jag hade väl stannat kvar i alla år för tryggheten. Calle och jag pratade varje dag i flera månader och jag visste var mitt hjärta hörde hemma. Så det var bara att ta ett beslut, han skulle ju inte vänta för evigt. Må dåligt flera år till eller få en chans till att bli lycklig? Tänk så bra det blev 😀 Under de senaste åren har jag verkligen växt som människa! Från blyg och osäker till en sådan som jag beskriver i fjärde frågan!

8 .Vilket barnprogram tyckte du var bäst när du var liten?

Helt klart Richard Scarrys äventyrsvärld!

9 .Vem skulle spela huvudrollen i filmen om dig själv?

Jag själv? Eller Zooey Deschanel!!!!


10 .Vad brukar du göra för att bli glad en dålig dag?

En dålig vill jag oftast inte göra något annat än att ligga i soffan och kolla på serier/film och bara vänta på en ny dag. Och då finns det någon här hemma som oftast har muntrat upp mig innan den dåliga dagen är slut.

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *