En morgonlista på en fredagskväll

Hej vänner! Hur är läget? Jag mår fint och är taggad för helgen! Denna fredagskväll bjuder jag på en morgonlista, haha. Men först vill säga att igår när jag diskade höll jag på att slänga tallriken i taket när jag var i slutet på Josefin och Vanjas senaste poddavsnitt. Då de nämner min syster, mig och min blogg, så himla roligt! 😀

När går du upp?
När jag ska jobba går jag upp 6.30. När jag är ledig sover jag utan väckarklocka om jag inte har några planer på förmiddagen förstås. Jag vaknar oftast runt 10.

Vad är det första du gör varje morgon?
Pinkiwinki.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Åh hmm, jag vet inte riktigt. Om jag ska duscha så kanske 40 minuter annars 10-20 minuter. Beror ju liksom på om det är bråttom eller inte 😀

Är frukost viktig?
Yes, går jag utanför dörren på morgonen utan något i magen så händer det att jag blir illamående efter en stund.

Vad äter du till frukost?
ÄGG! ägg och bacon eller kokta med majonäs och en skål med yoghurt och musli/flingor. Jag äter inte så mycket bröd på grund av att jag är känslig mot gluten och jag är inte speciellt förtjust i glutenfritt heller.

Är du morgontrött?
Det kan man verkligen säga! Att gå upp före klockan åtta är ALLDELES FÖR TIDIGT! 😉 Men det är nog en vanesak. Jobbar man dagtid eller bara förmiddag så blir man väl van vid att gå upp tidigt.

Hur ser en perfekt morgon ut?
En perfekt morgon då vaknar jag en ledig dag av att solen lyser genom persiennen. Calle och jag äter frukost tillsammans. Pannkaka med smarriga tillbehör och sitter länge vid köksbordet och pratar. Han brukar inte äta frukost på lediga dagar så det händer inte så ofta att vi äter frulle tillsammans.

Vad är det bästa med morgonen?
Morgonmyset med vår kattpojke. Han kommer alltid upp i sängen och ska mysa när han tycker att vi ska vakna. Om vi har klivit upp utan att han har fått mysa så är det bara att lägga sig igen annars får man ”argablicken”, haha.

Önskar er nu en toppen fredagskväll! Här blir det tacogratäng till middag, mumsfillibaba!

Facebooklinkedinby feather

2 kommentarer

    1. Ja super roligt 😀 Haha, jag är sådan som vill vakna tidigt för att få ut så mycket som möjligt av dagen men jag kan inte 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *