En nostalgitripp i community världen

Hej gänget! Idag tänkte jag att vi skulle ta en liten nostalgitripp i community världen, låter inte det roligt?! Jag hade inget användarnamn som t.ex. soccer_lover_88 eller bajskorv_1988. Mina namn var oftast lingonfejs eller bananboris. Men nu tar vi oss en liten tripp!

Skunk var det första community som jag blev medlem på. Jag minns att man pimpade sina sidor med alla möjliga omatchande detaljer, sådant som blinkade och glittrade. Kolla texten ”nu lanserar vi bredband direkt i ditt telefon jack”  😂   Bildkälla!

ÅÅH LUNARSTORM! Bästa communityt då 😉 Man satt ivrigt och väntade på att bli uppkopplad på internet och så hoppade man upp och ner i stolen av glädje när fötterna ”rörde” på sig eller om hjärtat ”pumpade” 😂 Och vänlistan med de olika kategorierna var ju jätterolig. Man pimpade sitt krypin även här med alla möjliga detaljer. Bildkälla!

Helgon, vet jag egentligen inte varför jag var medlem på då jag inte riktigt passade in där bland punkare, gothare, hårdrockare men jag var medlem på det mesta, haha. Bildkälla!

Kamrat gillade jag för där hade jag kontakt med vänner som jag inte träffade så ofta och fick kontakt med nya vänner. Bildkälla!

Snuttis minns jag inte så mycket av förutom den där söta rösten som sa ”snuttis” när man fick meddelande eller vad det var 🤗 Bildkälla!

Vilket community var din favorit? Var du som jag och var medlem på alla möjliga?

Facebooklinkedinby feather

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *