En söndagslista

Tillbakablick

Den här veckan har jag varit otroligt trött och känt mig hängig varannan dag. Ni vet sådan där jobbig förkylning som lurar och aldrig bryter ut. Men jag är glad. Det har varit mycket skratt och goda vänner. En lugn vecka och det har känts jätte skönt.

Veckans bästa

Jag har arbetat med en kamrat som får mig att gråta av skratt. Så mycket tok det blir. Jag har ordnat ansökningsblankett för programmeringskurser samt redan nu börja läsa studielitteraturen. När jag sökte kurser förra gången (webbutveckling) så drog första kursen igång helt utan förvarning en vecka efter att jag skickade in ansökan vilket gjorde att jag fick vänta 2 veckor på studielitteraturen, så nu är jag förberedd.  Ja just det, jag har blivit InoS (Influencers of Sweden) PRO medlem, så roligt 🙂

Veckans sämsta

Måste väl vara tröttheten men kommande vecka får jag sova ett par minuter längre, alltid något 😉

Veckans utmaning

Jag har påbörjat ett av mina höstmål. Att ta upp boken direkt när jag lägger mig istället för att kolla på mobilen först. Och det har gått bra vissa dagar 🙂

Framåtblick

Kommande vecka satsar jag på att vara piggare och förutom det vanliga arbetet fram till lunch så ska jag arbeta lite med en hemsida, fotografera samt luncha med en vän. Jag ska även påbörja höstmålet dagliga promenader. Men jag börjar lugnt så mitt knä orkar med.

Hur ser din kommande vecka ut?

Facebooklinkedinby feather

53 kommentarer

 1. Min vecka är lugn, har två möten och sen ska jag väl jobba med blogg och Insta också 🙂

 2. Kul med en söndagslista! Jag har inte så många planer just för den här veckan. Känns skönt att ha en lugn vecka eftersom jag har en hel del bokat längre fram 🙂 Ha en fortsatt fin dag 🙂

 3. Vilken fantastiskt trevlig lista 😀 Jag älskar listor 💙 Hoppas att förkylningskänslan lämnar dig snarast och att förkylningen utesluter dig. Jag kastade precis ut en förkylning, för den kom högst ovälkommen till mig för ett par veckor sedan 😣 Målet att prioritera boken över mobilen om kvällen är ett fantastiskt bra mål och jag borde också försöka satsa på det.

  1. Ja förkylningskänslan har lämnat mig 🙂 Skönt att du är frisk! Att prioritera boken har gått ganska bra. Men istället ligger jag och läser alldeles för länge ibland.

 4. min vecka blir fokus att bli frisk. man tappar så mycket ork när man är sjuk. kram ingela

 5. Så fint att sammanfatta veckan som gått.
  Min kommande vecka är lugn, lugnet före stormen, typ. Ska till frisören i morgon och sen nästa helg ska vi testa tennis.

  1. Tennis är så himla roligt. Spelade det mycket när jag bodde i USA 🙂 Vad tyckte du?

 6. Lycka till med kursen! Programmering är ju så kul! Dock gillar jag inte front-end 🙂

  Grattis till PRO! Nyfiken på vad det innebär så måste googla.

  1. Tack ska du ha 🙂 Jaha, sysslar du med programmering? 😀

   1. Ja det stämmer! Jobbat med lite olika och just nu blir det både automatiserade tester och webbutveckling, men mer och mer mot testning.

 7. Intressant att läsa. I veckan skall jag på upprop på högskolan jag skall börja plugga på, är sjukt nervös. Men annars händer inte mycket. Hoppas studielitteraturen jag beställde för typ 2 veckor sen kommer imorgon så jag kan börja kika lite på den inför skolstart 3 sept.

 8. Det låter bra! 😊 Jag ska jobba i veckan samt hinna plocka frukt hos fästmannens mormor och morfar. Ska dammsuga på fredag och fixa lite för då är jag ledig pga att jag kommer jobba på söndagen i stället.

 9. Så roligt med listor, tycker dom är riktigt roliga att läsa! 🙂

 10. åh har också haft lika jobbig vecka. Har en förkylning i kroppen som inte vill bryta ut eller försvinna. så jobbigt!

  1. Åh det är jätte jobbigt, att gå omkring och må lite halvdåligt. Hoppas du mår bättre 🙂

 11. Vilken rolig lista, älskar att läsa sånna här för man lär sig lite om den som har bloggen 🙂

  Hoppas kommande vecka blir bra för dig

  Kram kram

  1. Ja de är både roliga att skriva och att läsa 😀 Kram på dig

 12. Känner verkligen igen den där känslan av att ha något i kroppen som inte bryter ut. Hoppas du blir piggare snart!

  Vad kul med höstmål, då känns kanske hösten inte lika lång när man har fokus på sina mål. 🙂

  1. Jodå, jag känner mig piggare. Den där känslan verkar vara borta för tillfället 🙂
   Så sant så 😀

 13. Så många som är förkylda just nu.. Antar att det är ”den tiden på året”.. Suck.. Hoppas din bryter ut eller ännu hellre bara försvinner. Är så segt när man känner att nått är på g men inte bryter ut.. Så är man bara trött och orkeslös länge istället😏
  Vad innebär att att vara medlem hos inoS och hur blir man Det? Får vem som helst?😊

  1. Ja det är verkligen värdelöst!

   InoS har två olika medlemskap. Hobby och Professionals.
   Hobby är gratis och är för den som är nybörjare och driver sina kanaler som en hobby med ambition att växa och influera.

   Professionals har en årsavgift och är för den som har eller planerar att ha sin kanaler som en del av sin business. Den som har ambition att vara en professionell influencer (du behöver inte tjäna pengar på din kanaler än).

   Du kan gå in på https://influencersofsweden.se/bli-medlem/ och läsa om vad som ingår i medlemskapen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *