Hej måndag → Veckans lista

Hejsan svejsan! Mår ni bra? Jag hoppas det! Själv har jag så galet ont i knä och sov dåligt på grund av det. Och så är det förkylning på gång också känns det som. Inte så konstigt då Calle redan är dyngförkyld. Men HURRA, idag har man varit gladare på grund av SOOOOLEN! tråkigt dock att det var så kallt, -23 i morse när jag åkte till jobbet. Kom liiiite sent då bilen var svår att starta.

Men nu kikar vi på hur min vecka ser ut! ↓

Veckans planer

Jag jobbar måndag-fredag 8.00-1300. Sedan blir det lite datorjobb som vanligt några eftermiddagar. Jag ska åka till sömmerskan med min brudklänning för att göra lite ändringar. Eventuellt så ska en barndomskamrat (hon som ska sminka mig på den stora dagen) komma hit och vi ska göra provsminkning. Det är personalmöte inplanerat och så ska jag fotografera. Fika med en vän eller två står också på schemat!

Veckans måste

Rensa mejlen och ringa och kolla var mina kursintyg tagit vägen. Kursen slutade ju i oktober/november. Samt kolla med hotellet varför det dröjer så med förslaget på bröllopsmenyn.

Veckans läsning

Jag vet inte faktiskt. Jag ska börja med en ny bok men jag vet inte vilken ännu. Jag ska även ta igen lite bloggläsning.

Veckans önskning

SOOOOOL! Efter allt snöande och flera veckor som det varit grått så behöver jag sol. Idag tittade solen fram någon timme iallafall och det verkar bli lika på onsdag. HOPPAS!

Veckans middag

Ja det är en sådan där rolig vecka då jag äter middag själv. Det blir troligtvis fisk någon dag iallafall då det finns torskfilé, laxfilé och sprödbakad i frysen och skafferiet är fullt med både det ena och det andra, får se vad det blir. Torsk och äggsås kanske, gotti gottgott!

Veckans pepp

Jag ska äntligen fixa blankett för att söka programmeringskurserna. HURRA. HURRA.

 

Hur ser din vecka ut? 😀

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *