Hej måndag → Veckans lista

Hej alla glada pina colada! Hur mår ni? Har ni haft en toppen helg med underbart väder? I fredags var vi hem till Calles päron och drack kaffe och i lördags var hans syster här och käkade tacos och så planerade vi bröllopstårtan.

Men nu till veckans lista ↓

Veckans planer

Jag är sjukskriven den här veckan så jag ska vila och skriva på min bok har jag tänkt. Blir peppad på att skriva framförallt den här tiden på året, fast då är man ju faktiskt peppad gällande det mesta. Men just att skriva tycker jag är underbart att göra utomhus.

I morgon ska jag klippa mig också, äntligen säger jag. Min lugg är så lång nu att jag måste sätta upp den och det avskyr jag. Vill knappt visa mig ute 😉 Ska även fräscha till längderna inför bröllopet.

Det börjar bli dags för den årliga rensningen också. Framförallt på balkongen där det under vintern samlats lite skräp. Kanske blir en vända till tippen i helgen.

Veckans måste

Rensa mejlen.

Veckans läsning

Just nu läser jag Katerina Janouch, andra boken i serien om barnmorskan Cecilia Lund.

Veckans pepp

VÅREN SÅKLART! Underbart väder!

Veckans middag

Calle jobbar eftermiddag så jag kommer att äta middag själv och det är ju så jäkla tråkigt. Men eftersom han inte gillar tonfisk så ska jag passa på att äta tonfiskbiffar, det var hundra år sedan sist! Så gott!

Veckans blogginlägg

Jag ska prata om hur det går med vår bröllopsplanering och om vad som har hänt den senaste tiden.

Hur ser din vecka ut? Hoppas den blir fin! 💖

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *