Hej måndag! ⇢ Veckans planer

Hej alla glada, pina colada! Hur är läget? Jag mår bra, än så länge. Det är förkylning på gång hemma hos oss. Nu är frukosten uppäten och snart slut på kaffe i koppen, dags att sparka igång dagen alltså. Jag ska ringa ett par samtal och göra några ärenden på stan.

Här kommer en veckolista men först tänkte jag en tillbakablick på förra veckan!

Tillbakablick

Förra veckan var det läkarbesök. Hjärtat och jag käkade frulle på caféet och kikade lite i affärer innan han skulle åka till jobbet för ett eftermiddagsskift. Jag tog med mig strykjärnet och åkte hem till en vän för att hjälpa honom att sätta upp nya gardiner. Skönhetsevent i Linköping med syrran och dop i Stockholm för min lillkusin Lasse, eller rättare sagt Ilon som är hans förnamn egentligen (för familjen på hans mammas sida heter han Lasse).

Det Bästa med förra veckan

Det var frukostdejten med mitt hjärta och att umgås med min älskade syster en hel dag.

Det sämsta med förra veckan

Bilåkandet! I torsdags åkte syrran och jag cirkus 55 mil sammanlagt. Jag körde dit och mitt knä började protestera efter halva vägen och det blev ju inte bättre av att stå och gå hela dagen samt sitta i bilen igen, som tur var körde min syster hem. Tog två värktabletter när jag kom hem och somnade så fort de började verka (jag har alltså en meniskskada). I lördags åkte vi till Stockholm, Enskede över dagen, vilket cirkus är 45 mil sammanlagt. Jag slapp köra, tack hjärtat! ♥ men det är tamejfan jobbigt ändå eftersom jag inte kan sträcka ut benet. Den här veckan ska jag åka så lite bil som möjligt!

Veckans planer

Jag har ganska lite planer än så länge faktiskt! Vilket både är skönt och tråkigt, jag börjar bli ganska rastlös av sjukskrivningen nu. Men jag ska iallafall börja gå igenom loppisprylar och prismärka dem. På lördag ska vi på halloweenfest.  Jag har tröttnat lite grann på maskerad då det blev ganska mycket sådant ett tag för många år sedan så jag har bestämt mig för att det blir något enkelt som en svart katt, så jag ska väl ut och shoppa diadem med öron på. Ska kika efter en ny vinterjacka också.

Veckans läsning

Just nu läser jag ”Att falla” av Jane Green. Som är en underbar kärlekshistoria.

Veckans skrivande

Nu har jag inte skrivit på min bok på ett tag, på grund av andra prioriteringar som t.ex. plugget. Den här veckan är väldigt lugn så jag tänkte lägga ganska mycket tid på att skriva på min roman.

Veckans köp

ÖRON!

Veckans blogginlägg

Jag tänkte skriva om rädslor som jag har/haft och att komma över dem. Och eftersom det är halloween i morgon och det firas både helgen före och efter så ska jag visa hur jag såg ut ett år då jag vann för bäst utklädnad (om jag hittar skivan som bilderna ligger på).

Hur ser din vecka ut?

Facebooklinkedinby feather

4 kommentarer

 1. Jag har också väldigt lite planerat den här veckan. Det enda jag vet är att jag ska planera för min ”julkalenderutmaning” och att jag ska tända ljus för mormor på lördag.

  1. Spännande med en julkalender!! Åh ja det är så fint med alla ljus på kyrkogårdarna den dagen 🙂

 2. Vilken härlig vecka :D.

  Min vecka ser ut så här:
  Idag – Jobbat, så hände inte överdrivet mycket.
  Imorgon – Måste skriva på min uppsats.
  Onsdag – Me and i party. Ska ha gäster här och en säljare som visar kläder.
  Torsdag – Hämta sonens pappa som kommer hem från Kina.
  Fredag – Fotografera min kompis dotter som fyller ett år, samt äntligen komma till sjukgymnasten :).

  1. Din vecka verkar inte så tokig den heller 😀 skönt med lov 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *