Hej måndag! ⇢ Veckans planer

Hej hej, hemskt mycket hej! Har ni haft en bra helg? Min har varit bra, lugn och skön. I fredags var det tänkt att vi skulle ha myskväll men då blev det en spontan kompisträff hemma hos oss istället. Myskvällen fick bli på lördagen.


Rotade i arkivet och hittade två gamla bilder, haha.

Måndag

Jag ska till läkaren för uppföljning på morgonen, sedan ska jag kontakta väntetidskansliet och hoppas på en tidigare ortopedtid någon annanstans.  Samt åka hem till en vän och hjälpa till att hänga upp gardiner i taket, lite som på hotell. Inget plugg den här veckan, det känns skönt. Jag ska nog vänta en vecka eller två innan jag söker till programmeringskurserna.

Tisdag

Köpa en doppresent, fika med en vän samt förbereda inlägg till slutet av veckan.

Onsdag

Ska nog hälsa på på jobbet, jag saknar dem nu. Jag ska skriva in mig på ett annat gym så jag kan träna med min arbetskamrat. Förut var det löpning och simning som gällde för mig men det var längesedan det funkade. Mitt knä svullnar upp och smärtar bara av en 30 minuters promenad just nu. Men något måste jag komma igång med. Cykla, har jag blivit rekommenderad.

Bild från unsplash

Torsdag

Då ska jag och min syster eventuellt åka till Linköping för ett skönhetsevent på köpcentrumet i-Huset. Där kommer Josefin Dahlberg och Vanja Wikström befinna sig och de kommer köra en livepodd samt mingla runt och bjuda på sin personliga skönhetstips. En massa skönhetsvarumärken kommer också vara där och bjuda på skönhets och stylingtips.

Fredag

Inga planer än men det blir nog en lugn dag.

Lördag

Denna dag hade vi två dopinbjudningar (min väns son och min kusin) samt ett barnkalas. Vi har bestämt att åka till Stockholm för min lille kusin Lasses dop (jag har en moster som är fyra år äldre än mig, känns dock mer som en syster). Vi vet inte om det blir hemfärd på natten eller om vi stannar kvar.

Söndag

En lugn dag utan planer!

Hur ser din vecka ut? lugn eller mycket att göra?

Facebooklinkedinby feather

2 kommentarer

    1. Hihi, ja den är mysig! Bästa veckan på länge. Börjar bli så rastlös av att vara sjukskriven eftersom jag mår bra och är pigg men det är mitt trasiga knä som sätter stopp för många saker :/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *