Hej måndag och vecka 17

Då var det måndag igen, tänk vad tiden går och en vecka kvar av april. När jag tittade ut i morse blev jag glad över att se knoppar på träden. Det var väl på tiden att de har börjat knoppa. Efter flera dagar med underbart väder så har vi idag regn, vilket gör att jag känner mig deppig. Precis som för många andra påverkar vädret mitt mående ganska mycket. Men vi hoppas på en bra vecka trots att det väntas mycket regn. Jag har ju faktiskt ett par tjusiga prickiga gummistövlar 😀

Men nu tar vi en titt på planerna den här veckan 

Veckans planer

Tillbaks till det vanliga efter 2 veckors sjukskrivning. Arbeta som vanligt mellan 8-13. Det blir fotografering om vädret tillåter. Bokskrivande och lite annat datorarbete på eftermiddagarna. Jag ska åka till sömmerskan och prova brudklänningen och på söndag ska vi fira min mamma som fyllt år. Träffa vänner för fika hoppas jag också. Det är vad som är planerat än så länge.

Veckans måste

Deklarera!

Veckans läsning

Samma som förra veckan. Katerina Janouch, andra boken i serien om barnmorskan Cecilia Lund.

Veckans pepp

Det är sista veckan på april, wohoo 🍓 🌤 🌼

Veckans önskemiddag

Nu börjar suget efter mumsiga sallader och frukter i mängder. Och tänk vad gott det vore med en grillad köttbit, majskolv med kryddsmör på och fetaostsallad.

 

Hur ser din vecka ut?

Facebooklinkedinby feather

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *