Mål och önskningar 2018 ❥

Hej hopp! Mår ni bra? hoppas det! Det gör jag. Klockan är snart fem på eftermiddagen och jag kom hem från jobbet för en liten stund sedan. Idag var sista dagen som jag jobbade helg. På måndag kommer jag att börja jobba måndag-fredag, HURRA!

Jag ska alldeles strax fräscha till mig och påbörja middagen, då vi får gäster om ett litet tag. Men först ska jag såklart dela med mig av mina mål och önskningar för året som utlovat.

 Mina mål:

☛ Lyssna på min kropp. Sakta ner och ta det lugnt när jag känner att det behövs.

☛ Komma igång med någon form av träning. Innan knät blev trasigt så tränade jag ett par gånger i veckan och det saknar jag. Nu har det blivit lite mer begränsat men tills vidare ska jag iallafall ta mig ut och promenera lite, lugnt och fint varje dag, om inte annat för energins skull. Få lite luft på nosen. Jag vet ju på ett ungefär vad knät klarar av. Efter operationen, då jäklar anamma!

☛ Fortsätta värna om mina relationer. Lägga energi på de som ger mig energi.

☛ Bli bättre på att kasta saker över axeln. Jag är duktig på att säga ifrån, vilket förstås är en bra egenskap men vissa saker är inte värda att lägga energi på. Bara att ignorera och ta ett par djupa andetag.

☛ Ändra mina rutiner. Tänker framförallt på att jag får alldeles för lite sömn på vardagarna och stressar mig iväg innan jag ens har svalt frullen. Och stressen kan i värsta fall förstöra en hel dag.

☛ Skaffa mig ett arbete som jag mår bra över att gå till.

☛ Vid varje veckoslut, fortsätta skriva vad jag har gjort bra och vad jag varit tacksam över under veckan. Superbra att göra vare sig man har bra självkänsla eller inte 🙂

☛ Gå vidare med plugget. Webbutvecklingskurserna blev jag klar med i oktober men jag ska fortsätta med programmering är det tänkt.

 

Önskningar:

☛ Att inte utmattningen kommer i vår igen men det känns faktiskt inte som det och jag ska göra allt jag kan för att undvika det, jag har lärt mig hur.

☛ Att jag/vi slipper bröllopsstress. Jag är glad att vi började med planeringen långt i förväg.

☛ Alltid ha något att se framemot, haha nu har ju vi det men jag tänker framförallt under de mörka tiderna på året.

☛ Komma igång lite mer med webb-arbeten.

☛ Att vi, våra nära och kära och alla andra såklart, håller sig friska.

Finns säkert jätte många fler önskningar jag kan komma på men det får räcka för nu.

 

Har du några mål och önskningar? Berätta gärna! ♥

Facebooklinkedinby feather

4 kommentarer

    1. Ja jag tycker också sådant är kul att läsa 🙂 Ska kika på dina 😉

    1. Ja man blir lite nervös och orolig 🙁 Kram på dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *