Mina tatueringar- Varför har jag gjort dem?

Hej kompisar! Ska vi ta en titt på mina tatueringar? Ja, det tycker jag!

Min första tatuering gjordes för 9 år sedan. Det var konturen av en fyrklöver och något år senare valde jag att täcka över den med en snäcka. En snäcka som symboliserar västkusten, Strömstad framförallt. Vi semestrade alltid där tillsammans med farmor och farfar. Efter den här sommaren har jag varit där varje år i 30 år. Så den här tatueringen var en självklarhet. Likaså Viddi som är smeknamnet som min farfar gav mig. Eller ja, Viddi vumpan egentligen men han förkortade det till Viddi.

Jag gillar ugglor så därför gjordes den här. Tatueraren tyckte att ugglan skulle ha en stetson hatt men det tyckte inte jag.

Fick se en skiss på den här på tatuerarens instagram och tänkte att den måste jag ha. Mitt stjärntecken är fisken också så det var ju perfekt.

Ibland får jag frågan om varför jag har alla på armarna och det är för att jag vill kunna se dem, vill kunna visa upp dem samt kunna dölja dem om jag skulle behöva.

Just nu har jag ingen ny planerad men jag kan ändå säga att nästa tatuering vill jag att super duktiga Emilia Westerström ska göra.

Tacohej och trevlig helg! 🌈 ⭐️

Facebooklinkedinby feather

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *