Söndagslistan

TILLBAKABLICK

Den här veckan har jag varit fruktansvärt trött. Mina ögon och huvud. Därav tystnaden under veckan. Jag tog en liten paus från denna skärm. Jag har promenerat någon mer dag än förra veckan. Bokat kryssning i oktober. Min vän fyller 30 så då ska vi båt åka, samtidigt som Markoolio, utklädda till sjörövare. Jag har bestämt mig för att gå en fotokurs. En kurs som jag har spanat på i flera år, min man sa ”Det är ju uppenbarligen en kurs som du vill gå, så gör det medan det fortfarande går”, så nu ska det bli av.

VECKANS BÄSTA

Igår kväll när min man följde med mig ut för att fotografera. Att min älskade ville följa med och göra något som jag brinner för.

VECKANS SÄMSTA

Helt klart tröttheten. Fast den beror inte till 100 % på synen, trötta ögon och huvudet. Utan alldeles för få timmars sömn. Jag får ju gärna idéer gällande fotoredigering eller bloggen i samma veva som det är läggdags. Jag måste ju testa dessa idéer innan jag lägger mig annars ligger jag bara och tänker på dem.

FRAMÅTBLICK

Kommande vecka blir det som vanligt jobb fram till lunch och fotografering någon dag. Jag ska anmäla mig till fotokursen. Mina nya glasögon bör vara klara, så himla skönt. Eventuellt bio med svärmor och svägerska. Samt middag med mitt ”möhippegäng”.

Hur har din vecka varit och hur ser din kommande ut?

21 kommentarer

 1. Förra veckan var bra; handlade om att komma in i rutiner igen efter Spanien resan. Denna veckan blir extra spännande då jag börjar nytt jobb idag..

  Vad kul med fotokurs 😀

 2. Känner igen det där med att vara trött ! Är lika trött jag 😀 haha ! Åh så kul att fota , det är ju så kul 😀

 3. Älskar verkligen sånna listor, gjorde en själv igår kväll 🙂 Och vad tråkigt med tröttheten, hoppas att det blir bättre denna vecka!

  1. Jag kan inte riktigt säga vad jag tycker om kryssningar än, det blir min första gång 😀

 4. Så roligt att gå på fotokurs! 😀 Det skulle jag också kunna tänka mig att göra. Trötthet är så himla jobbig. Hoppas att du blir av med din!

 5. Vilket roligt inlägg!! Kul att ta del av😊 Läs mitt senaste inlägg för att läsa vad jag gjort den senaste veckan❤️❤️

 6. Gud va kul med fotokurs!!!

  Min vecka blir lite stressig… är ensam hemma med alla barnen (min man är på jobbresa) så ska hinna med hem, barn osv. och som grädde på moset blev yngsta sjuk idag.

  Rätt skönt att va utan man några dagar (få bestämma ALLT själv) men saknar han redan och längtar till fredag… haha!!

  kram kram

 7. Så roligt att fotografera. Ångrar så att jag inte fortsatte att öva mycket efter fotokursen. Känns som man står på ruta 1 igen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *