Dumplings till lunch

Hej gänget! Vi har några sorgliga dagar här hemma hos oss därav tystnaden här igen men jag orkar inte prata om saken just nu så istället pratar vi om att jag som är så fruktansvärt matkräsen har testat något nytt. Som jag har tackat nej till i tre år.

En av mina närmaste kollegor kommer från Kina och vi har jobbat tillsammans i cirka tre år. Sedan dess har hon erbjudit mig kinamat men jag har tackat nej varje gång. Tills för några veckor sedan när hon frågade om jag tycker om vårrullar. Ja thailändska i alla fall. Hon sa att jag nog skulle tycka om hennes och så berättade hon hur hon gör dem. Jaha men ja det är nog gott tänkte jag och så nämnde hon svamp, så jag spärrade upp ögonen och sa ”SVAMP?!”, nästan som att jag skulle dö om jag åt det. Men det var små bitar torkad svamp som man inte märkte. Fick med mig en burk hem och de var smarriga.

Idag jobbade jag över lite och hon erbjöd mig dumplings eftersom jag inte hade lunch med mig. Gillar man vårrullar så gillar man dumplings tydligen. ÅH FY FASIKEN VAD GOTT DET VAR!

Alltså kolla vad gott! (tallriken i bakgrunden ser mindre fräsch ut men det är bara soja)

Nu är det dags för en dusch med descutan tvål för i morgon är det dags för operation. Natti natti kompisar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *