En stund bland äppelträden

Hallå hallå! Hur står det till med er? Med mig är det toppen! Efter en vecka med konstant huvudvärk så har jag idag inte haft det, så himla skönt. Men jag är så trött, vilket det är fullt tillåtet att vara på en måndag.

Igår blev det ett besök hos svärföräldrarna. Medan min man och svärfar ”grejsimojsade” med vår nya bil så traskade jag runt i trädgården, åt lite äpplen och bär. Det var väldigt mysigt där under äpplena så jag satte mig där en stund. Och det luktade så gott. Ett par nya insektsbett hann jag få och kliade sönder dem efter ett par minuter.

Hoppas ni har haft en fin start på veckan! 💋

26 kommentarer

  1. Så härligt med gamla äppelträd som ger en massa god frukt. Vårt ganska unga träd har tre äpplen. Inte många men äpplen

  2. Det ser härligt ut under äppelträden! Det ser nästan ut som om du är hemma hos mig! 😀 Skönt att du äntligen har sluppit huvudvärken. Jag har också haft en period med hemsk huvudvärk, och den vill man ju gärna slippa!

  3. Härligt att du har sluppit huvudvärken. Så kul med en trädgård med både äpplen och bär, här hos mig finns det bara äpplen som är mogna nu! Ha det gott!

  4. Men.usch vad jobbigt med huvudvärk så länge, har nog som längst haft 3 dagar i följd. Besvärats med spänningshuvudvärk sen.16 års ålder.

  5. Vad härligt med besök hos svärföräldrarna! Hoppas värken blivit bättre men du kanske har druckit sämre?😞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *