Första lill-lördagen i maj

Hej alla glada, pina colada! Mår ni bra? Det gör jag men jag är så galet trött nu igen. Sov en timme nu på eftermiddagen för att orka hålla mig vaken resten av kvällen. Nu är vi inne i maj, hur underbart är inte det? Men idag har det faktiskt varit höstigt ute. Kallt, blåsigt och regnigt. Nästa vecka ska det bli varmare, kring 20 grader. Och JAG SKA GIFTA MIG NÄSTA MÅNAD!! DET PIRRAR I MAGEN NÄR JAG SÄGER DET! 😍 😍 😍 😍

Jag skrev aldrig någon veckolista i måndags. Så vad har jag gjort hittills? Jo jag har deklarerat, betalat räkningar, skickat tillbaka kläder till lesara, påmint hotellet om att vi vill göra klart menyn samt skrivit en inköpslista på vad som är kvar att inhandla till bröllopet och var det ska köpas.

Vad ska jag göra resten av veckan? I morgon ska jag till tandhygienisten efter lunch. Jag vet att jag i alla fall har två hål. Sedan ska jag åka till elgiganten och köpa oss en powerbank. Tänker det är bra att ha när vi åker långt och behöver mobilens gps som slukar batteri. Efter det blir det kanske fotografering i naturen eller lite arbete vid datorn. Fredag är oplanerad och det kommer den nog förbli då det på lördagen blir en heldag i Stockholm på ICONFEST! På söndag ska vi fira min mamma (det blev inte av förra söndagen), sedan på kvällen ska jag åka till sömmerskan för att prova klänningen.

Nu har jag slagit ner stjärtamentet i soffan efter en promenad mellan regnskurarna. Troligtvis kommer jag känna smärta i knä men det är det värt, jag saknar min träning och dagliga promenader så himla mycket.

Nä, nu ska jag fortsätta snaska på baby plommontomaterna, de är ju som godis 😍  Natti natt, sov så gott när det är dags!

 

 

 

 

 

 

Facebooklinkedinby feather

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *