Hej måndag ⇢ Veckans planer

Hej vänner! Har ni haft en bra helg? Det har jag. Fredagen var lugn, vi kikade på film och käkade gott. På lördagen var jag på loppis och sålde grejer sedan somnade jag när jag kom hem på eftermiddagen, vi åt middag och kikade på film sedan sov jag igen, haha. Igår var det julskyltning här i stan så Calle och jag knallade ner. Han köpte ny jacka och jag köpte en t-shirt till julafton. En röd med en glittrig ren på 😀 Sedan fikade vi innan vi gick hem igen.

Veckans planer

Den här veckan ska jag kolla med en frisör vad det kan kosta för mig och mina tärnor att få håret fixat på den stora dagen. Jag trodde att jag redan hade bokat frisören som jag brukar gå till men det var tydligen bara bokat preliminärt då de inte vet hur det ser ut med semestrar. Men jag känner såklart att jag vill BOKA! Så jag ska höra med en annan salong och där har de också en sorts ”meny” för brud och tärnor, låter ju bra tycker jag 😀 Utöver det är det personalmöte planerat, gud, jag har inte varit på jobbet sedan sista augusti men nästa vecka är det faktiskt tänkt att jag ska börja jobba halvtid, trots att jag inte fått komma till en ortoped med mitt knä än, får se hur det går. Jag ska också ha ett möte med en kund om några detaljer gällande hemsida.

Veckans läsning

Jul i det lilla bageriet på strandpromenaden av Jenny Colgan.

Veckans måste

Jag måste göra en LYKO-beställning! Nästan alla skönhetsprodukter som jag använder börjar ta slut!

Veckans köp

Skönhetsprodukter och MAAAAT!

Veckans middag

Falukörv och laxfilé, inte samtidigt dock. Meeeen ugnsgratinerad falukorv och potatis någon dag. Laxfilé inlindad i bacon med en sås gjord på creme fraiche, vitlök och honung samt broccoli och blomkål med smulad feta ost på, mums!

Veckans helg

På fredag ska vi ha middagsgäster, så roligt 😀 Utöver det vet jag inte vad som händer.

Hur ser din vecka ut?

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *