Hej tisdag ⇢ Veckans planer

Yes, kör veckans planer idag istället för igår! 🙂

Veckans planer

Igår var jag och en vän i Borlänge. Köpte lite prylar på Ikea och tog en sväng på kupolen och myrorna. Idag är en lugn dag, jag ska gå igenom alla bröllopsdekorationer för att se vad som mer behövs. I morgon ska min hederstärna och jag göra ett nytt försök med att ses och så ska jag besöka blomsteraffären och eventuellt beställa brud och tärnbuketter. Annars ska jag ta mig ut och fotografera någon dag (beror på vädret) och träffa en vän eller två. Jag skulle också vilja bli klar med den där hemsidan som har stått still ett tag nu. Det är några små detaljer kvar bara, jag ska tjata lite mer på kunden 😉

Jag jobbar ideellt för en förening, Dans & Folkton. Hjälper dem med olika evenemang i folkets hus. Eftersom jag pluggar webbutveckling så gör jag en hemsida åt dem. Som betalning får Calle och jag valslektioner inför bröllopet. Det är ju lysande! 😀

Veckans läsning

Jag läser fortfarande boken ”Stanna innan du går” av Åsa Bonelli.

Jag har riktigt sötsug från när jag varit sjuk! Så istället för att peta i mig ännu mer godis köpte jag färska bär på ICA igår. Nu behöver jag äta nyttigare på vardagarna känner jag.

Veckans köp

Igår köpte jag två stycken vita tavelhyllor som vi ska ha ovanför tv’n och en plastlåda att förvara dekorationerna i, just nu ligger det undan stoppat lite här och där.

Veckans tanke

Jag funderar på om det börjar bli dags att söka programmeringskurserna. Och försöka komma på någon bra present att ge ännu en arbetskamrat som ska sluta.

Hur dricker du ditt kaffe? För mig är det väldigt olika! Svart, med mjölk eller grädde. Ibland lyxar jag till det med hemmagjord latte.

Hur ser din vecka ut?

Facebooklinkedinby feather

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *