HURRA! äntligen på benen igen

Hej hopp! Nu är jag äntligen på benen igen efter en vecka med influensa. Fy fasiken vad dåligt jag har mått. Det var så skönt att lämna soffan och kliva ut genom dörren igår. Lite hostig men annars mår jag bra 🙂 Hur mår du? Bra hoppas jag!

 

Igår efter jobbet hade jag dock inte så mycket ork kvar till något. Åkte och köpte lite prylar till festligheterna och dammsög när jag kom hem sedan var jag slut. Orkade knappt äta middag.

Idag har jag mer energi och det är så härligt att det blir ljusare och ljusare ute nu! Efter jobbet åkte jag till åhléns och köpte mig ett par glittriga strumpor. Planen var att jag skulle köpa mig en ny klänning men så blev jag sjuk och nu hinns det inte. Så piffar till det med ett par nya glitterstrumpor iallafall 😀 Nu sitter jag och pysslar med lite hemsidejobb som inte blev gjort tidigare under veckan.

I morgon ska det inhandlas massa ätbart och bakas. Jag ska nämligen ha pizzabullar och ost & kex som tilltugg. Och så ska vi göra i ordning i lokalen till kvällen. På lördag blir det 30 årsfest tillsammans med vänner och våra syskon. Cirkus 25 personer är det som kommer! 😀 Det kommer bli så jäkla roligt.

Nej nu ska jag springa ner till tvättstugan och sedan ta mig lite kaffe.

Facebooklinkedinby feather

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *