Min tystnad den här veckan

Hej vänner och glad påsk på er! Nu var det längesedan och förlåt för det! Jag har inte mått super duper bra direkt. Förra fredagen skulle jag ha blivit opererad men när vi kom dit så sa de att min operation blivit inställd på grund av akutfall, det var många som hade halkat. Ja visst sådant händer men jag blev så himla ledsen och besviken med tanke på hur länge jag har haft ont och på hur länge jag har väntat. Och hade de ingen telefon? Vi bor faktiskt inte granne med falu lasarett.

Eftersom jag var utan värktabletter en vecka innan så hade jag extremt ont under den här veckan. Men nu har jag fått tabletter som lindrar ännu bättre, skönt. Ny op-tid har jag fått 11 april.

Förutom allt detta så blev jag galen här hemma i  förrgår, på alla prylar vi har! Vi har fullt i alla skåp och lådor så jag packade ner allt vi inte använder i kartonger. Mitt retroporslin bland annat, det får komma upp igen när vi har en större bostad och ett vitrinskåp. Jag brukar säga att sådant som det inte är något fel på vill jag sälja men det orkar jag inte just nu, vill bara bli av med det så en del ska skänkas och slängas. Köket klart, sovrummet nästa.

Men nu lämnar vi dessa mindre bra vardagar och ser framemot en toppen påskhelg och en glad och peppig kommande vecka ⭐️ 💖

 

Just nu sitter jag vid vårt köksbord med en kopp kaffe och blickar ut över horisonten. Nja inte riktigt, men det hade ju varit ganska så härligt. Tyvärr ser jag bara en ful och spårig parkering när jag tittar ut.

Som ni kanske vet så pysslar jag en del med hemsidor. En av mina kunder frågade om jag ville delta i ett föreningsmöte för att visa, berätta och svara på frågor kring hemsidan. Vilket jag tycker låter super trevligt så jag hoppas verkligen att jag är pigg nog att delta då det är tre dagar efter operationen.


Avslutar detta inlägg med en selfie för ovanlighetens skull. Så här såg jag alltså ut igår, inte världens bästa kvalité (fotat med snapchat) men det syns ju att det är jag i alla fall 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *