Ny vecka och ny dator

Hej på er kära ni! Har ni haft en bra helg? Det har jag! I fredags hade jag jäkligt roligt. Då var jag ute och käkade grekiskt med några från jobbet. De ville bjuda ut mig för att jag fyllt 30 år. Jag drack rödvin till maten, RÖDVIN! Det har jag inte gillat förut men nu var det fasiken gott.

Väldigt bra start på denna vecka. Sov cirkus 4 timmar i natt, fast det är ju mitt eget fel med tanke på hur länge jag sov igår. Kaos på jobbet. Körde fast här ute på vår parkering när jag kom hem. Det är sjukt hur det ser ut. Det är gropigt, knöligt och ett dagisbarn kan ploga bättre faktiskt. Ringde värden för att höra om det fanns någon form av hjälpmedel i närheten eller om han var hemma och kunde hjälpa oss men icke sa nicke. Fanns en skyffel och lite grus men det funkade inte. Efter en timme kom vi loss med hjälp av en vän som kunde hjälpa att putta på.

Och så lossnade backspegeln också! Bra limmat av verkstaden.

Men nu pratar vi om något mindre negativt. Jag har hämtat paket idag som innehöll en laptop! Beställde från net On net  i lördagskväll så det var väldigt snabb leverans. Och jag har såklart pimpat den med klistermärken från monyay club!!! 😍 ⭐️ 🌈 💖

Just nu sitter jag och skriver på laptopen och kollar på serie via svtplay på min stationära, haha 😀

One comment

OBS! Jag raderar kommentarer som är svar på kommentarer från din blogg. Även kommentarer som är kränkande eller allmänt elaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *