Nytt år och nya tag ★

Hej på er! Nu var det ett tag sedan. Har ni haft en bra jul och ett bra slut på det förra året och start på det nya? Här har det varit både och. Jag har så fruktansvärt ont och sover dåligt. Jag har inte haft mycket ork kvar efter jobb därav min tystnad, igen. Under julen var vi på Bästkusten, hos min pappa och fruga i Strömstad, tillsammans med farmor och bröder med respektive. Det var himla kul och mysigt. På julaftonskvällen spelade vi rundpingis allihopa, hur många gör det på julafton? 😉 Det har vi aldrig gjort tidigare år, kanske en ny tradition?

Vår nyårsafton var superduper rolig. Vi hade hyrt en lokal och bjudit in en del vänner. Inte för få och inte för många. Alldeles lagom. Vi spelade en del spel och skrattade så tårarna sprutade. Jag bara älskar dessa människor! Jargongen mellan alla är underbar. Och så mycket positivitet över att vi ska gifta oss, det värmer mitt hjärta.

Trots smärta och oro över våren (jag har de två tidigare vårarna blivit sjukskriven på grund av utmattning) så hoppas och tror jag att den här våren kommer bli bättre. Det känns som det, med tanke på vad som väntar och så kommer jag om två veckor börja jobba kortare skift. Jag ska även göra allt för att undvika att hamna där nere igen. Jag har längtat som en idiot på detta år. Det första halvåret händer det några saker. Jag fyller 30 år nästa månad, sedan ska jag genomgå knäoperation och det bästa av allt, jag ska bli fru i juni ♥ utöver detta ska det bli bättre uppdatering här, jag ska komma igång med att skriva på min bok igen och söka fortsättningskurser inom webbutveckling, bland annat.

 

 Nu sparkar jag också igång det nya året! Nu kör vi!

2 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *