Slut på energi men är glad och njuter ändå

Jag vet, nu har det varit dålig uppdatering här! Men jag är näst intill totalt slut och den energin jag har kvar på eftermiddagarna har jag lagt på att njuta av vädret och umgås med nära och kära. Jag har tyvärr de senaste veckorna känt av utmattningen igen, jag har varit trött och glömsk. Så jag har varvat ner i tid den här gången så det inte blir lika illa som förra våren och våren före det. Ge mig semester nu. Fem veckor kvar.

Idag vaknade jag med nackspärr också. Och glömmer av den titt som tätt också, mycket skönt. Jag har nu påbörjat andra veckan utan gluten. Jag har blivit så extremt känslig mot det och fick sådana hemska magsmärtor att jag ibland trodde jag skulle svimma men nu känns väldigt bra, mycket bättre än på länge.

Vi bockar av punkt efter punkt i bröllopsplaneringen. Nu är det bara 40 dagar kvar. Det är sjukt vad tiden går, känns som jag friade nyss men det var hösten 2016.

Jag är ute och njuter varenda dag. I fredags tog hjärtat och jag en promenad till sjön. I lördags provbakade han vår bröllopstårta som blev super smarrig, hallon- & chokladmousse med vit marsipan. Vi tog med den hem till hans päron och där njöts det i trädgården. Igår tog vi en promenad till en annan del av sjön, där det finns lite klippor som påminner mig och västkusten. Och i skrivande stund sitter jag på balkongen.

Så trots brist på energi på vardagarna så njuter jag, är glad, nöjd och lycklig. Hur mår du?

One comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *