Snaska gottis på jobbet → organisera hemma

Hej vänner! Mår ni bra? Har ni haft en härlig tisdag? Jag är trött som fasiken och det har varit mycket att göra på jobbet idag också men jag mår toppen iallafall 😀 Min kinesiska arbetskamrat har alltid gottis med sig till jobbet. Jag älskar kärleksmums men jag nöjde mig med lite ost och kex!

Idag ringde veterinären med svar på kattens blodprov. Det visade högt B12 värde på grund av rubbning i tarmfloran och det kan det bli på grund av parasiter. ”Behandling”: Fibrer i maten. Hon rekommenderade att blanda ner fiberhusk. Men vi ska kolla om det inte finns torrfoder som innehåller det. Det är inte jätte populärt att blanda ner något i maten, katter är ju jätte kinkiga.

Under eftermiddagen har jag roat mig med att göra färdigt det som skulle uppdateras på hemsidan som jag sköter om. Samt installerat google analytics på både den och min egen. Och jag har äntligen rensat bokhyllan, nu finns det inte ett enda löst papper. Ordnat en pärm för mina ”webb jobb” också så slipper det ligga post-its på skrivbordet, bokhyllan och i min kalender 😉

Vad har du gjort idag? 😀

Facebooklinkedinby feather

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *