Trött vecka och födelsedag

Hej på er godingar! Mår ni bra? Hoppas det! Den här veckan har jag verkligen varit supertrött och jag håller på ändrar mina sovrutiner. Jag har alltid varit sådan som sitter uppe till mitt i natten även fast jag ska upp tidigt på morgonen. Den här veckan har Calle jobbat förmiddag så jag har gått upp 05.50 för att skjutsa honom till jobbet, tycker det passar bra för då kommer jag upp i tid utan att behöva stressa som jag har gjort förut. Och istället för att sitta uppe på kvällarna och pyssla med saker som jag kan göra tidigare så har jag gått och lagt mig runt 20.30 för att läsa och somnat före klockan 22 varje dag! Det är så galet skönt!

Nästa vecka har jag tänkt att jag ska börja träna igen, fast lugnt förstås eftersom jag fortfarande väntar på att få operera knä. Förr tränade jag flera gånger i veckan och jag känner att jag måste komma igång med något igen.

Apropå min hälsa, den här tiden förra året och året före så började min utmattning som jag just nu inte känner av alls! Så jäkla underbart! 😀

Men nu pratar vi lite om gårdagen. Då fyllde jag alltså 30 år. Några familjemedlemmar och bästa vän kom hit och fikade. Jag åkte och hämtade vännen och när vi kom hem så hade hjärtat lagt en massa paket på vardagsrumsbordet. Jag började med ett mjukt paket och det var en limpa rostbröd, otippat men jag förstod genast varför. I flera år har jag önskat mig en brödrost och jag fick en i favoritfärgen och stil! Nämligen en mintgrön i retrostil!!! (ska visa er den någon dag).

Jag fick också ett par av sakerna från Åhléns som jag har visat i detta inlägg. Det var kaktusen och vinglasen med guldkant. På bordet fanns det även ett litet brev som jag inte riktigt förstod så han fick förklara. Jag ska alltså få välja om jag vill hoppa fallskärm eller provköra en sportbil! 😀 HURRA! Det lutar åt att hoppa fallskärm.

Nu börjar det bli dags att fixa någon middag här hemma. KRAM på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *