OM ANNELI

Anneli, 31 år, gift, dalkulla. Jag..

..är frilans fotograf. Jag har gått en grundkurs i fotografering. Utöver det är jag självlärd sedan många år tillbaka. Porträtt och natur är vad jag helst fotograferar men alla fotograferingar är roliga och utvecklande på sitt sätt, därför är jag öppen för alla typer. Bara jag har kameran i näven så är jag nöjd 😉 Besök gärna min hemsida Spinkfinger Photography.

..är aktiv i föreningen Influencers Of Sweden där jag är adjungerad styrelseledamot och Instagram ansvarig. Samt Dans & Folkton som är en lokal arrangörsförening, där jag är ansvarig för deras hemsida och ibland ”biljettkontrollant” i dörren.

..är utbildad undersköterska och har arbetat som personlig assistent i samma företag i 9 år. Ett arbete som kräver hög social kompetens.

..har sedan första året på gymnasiet haft ett stort intresse för webbdesign och har läst kurserna webbutveckling 1 & 2. Utöver det är jag självlärd.

..fascineras av hur en människa kan utvecklas. Personlig utveckling är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat då jag själv har utvecklats enormt på kort tid.

..är en bokslukare och läser helst feelgood-romaner.

..är en skrivande person och jag har börjat skriva en feelgood-roman. Tyvärr har den lagts åt sidan ett tag på grund av tidsbrist men en vacker dag ska den bli färdig.

..är en glädjespridare som skrattar varje dag och har ett bra sinne för humor.