Innehåll & copyright

Allt innehåll här är skapat av mig om inget annat anges. Mitt material får användas i andra blogginlägg så länge du meddelar mig och länkar hit till www.spinkfinger.com Användning utöver det måste ha min tillåtelse.

Samarbeten & annonsering

Du är alltid välkommen att kontakta mig gällande samarbeten men jag väljer ut de som är passande för bloggen och dess läsare. Har du en produkt, tjänst eller företag som du tror kan passa mina läsare? Då ser jag framemot ett samtal med dig! Sänd ett mail till anneli@spinkfinger.com

Affiliatelänkar

Affiliatelänkar även kallat annonslänkar märks tydligt ut med en text överst i inlägget. Det innebär att när du klickar på länken eller eventuellt en bild som länken finns bakom, så får jag en liten summa om du handlar från sidan. Det blir ingen skillnad för dig och kostar inget extra.

Betalt samarbete

Är inlägget ett samarbete med något företag eller organisation där jag fått betalt så är inlägget alltid märkt med ”I samarbete med…”.

Recensioner & PR

Jag tar gärna emot produktprover för att testa och recensera men jag kan aldrig garantera exponering på spinkfinger.com. Jag skriver om de som jag gillar och kan stå för.

För kontakt: Gå till kontaktformuläret eller maila anneli@spinkfinger.com